Ofline
1498 days on xHamster
75110M profile views
35238K subscribers
42422 comments left

Mk free gej chat mk

Keshtu bera i lashe numrin tim te celularit biznesmenit dhe Cv-ne tek sekretarja e tij.

Une jam nje djale prej fshati , tani jam 20-vjec por ne kohen qe ka ndodhur historia kisha mbush 18-vjec dhe me duheshin te beja disa dokumenta per nje kusheririn tim i cili ishte ne angli dhe do ja dergoja me poste .

Une i thashe shokut tim Endrit se nese deshironte ate dite mund te studionim bashke duke qene se dhe ne shpine time nuk kishte njeri sepse prinderit kishin shkuar jashte qytetit dhe ktheheshin diten tjeter.

Ai pranoi dhe keshtu para se te shkonim tek shtepija ime beme nje gjiro neper qytet dhe pastaj shkuam ne shpi .

Bisedë të këndshme :) Ju lutem zgjidhni disposidivin me të cilin dëshironi të futeni në dhomë Ishte nje dite e bukur ne qytet , ishte qershor dhe une isha ne vit te trete ne gjimnaz pra ne vitin e fundit te gjimnazit .

Shkova ne zyren e nje biznesmeni qe te kerkoja pune .

Shkova atje dhe pasi me pyeti per cfare kisha mbaruar me tha qe Cv-ne ta lija tek sekretarja dhe do te me merrte ai vet ne telefon per te me kthyer pergjigje a do te me pranonte a jo.

Learn more, including about available controls: Cookies Policy.

Aleanca LGBT is an Albanian non-governmental organization that envisions a free, open and equal Albanian society that embraces diversity and is inclusive of people of all sexual orientations and gender identities.

Please or register to post comments
If spammers comment on your content, only you can see and manage such comments Delete all

Mk free gej chat mk introduction

Mk free gej chat mk

Recent posts

07-Jan-2019 03:19
07-Jan-2019 06:31
07-Jan-2019 15:34
07-Jan-2019 18:49